• Home
  • Posts RSS
  • Comments RSS
  • Edit
  • Cute Pets (Sugar Glidder)

    Wednesday, 4 May 2011

    Korang mesti ada minat masing-masing right? So, salah 1 minat fuzz adalah bela binatang. Binatang yang fuzz bela ni nama dia Sugar Glider..hehehe..Nama manje pet fuzz ni Elmo. Korang minat tak nak bela Sugies ni? Kalau minat, boleh inbox fuzz kat Facebook fuzz ok? Harga dia Rm270 seekor =)










    Sugies Cage and Playground





    Post a Comment

    Ragnarok Online Photobucket

    Tuesday, 3 May 2011
    Hello! Entry kali nk nak share pasal online games! Hehehehe.. Ape itu online games? OMG!! Takkan la tak tahu kot..Blogging tau plak ek? Hahaha..Im so addicted with this simple but seductive games called ragnarok.. Pada awalnye tengok my cousin main, akhirnya i pun turut join the club. Dalam Ragnarok ni ada beberapa character mengikut jobs masing-masing. Setiap character ada speciality dia tersendiri. Macam i, i main character Shura dan Guillotine Cross. Korang yang tak main R.O mesti tak paham kan? R.O ni bukan Reverse Osmosis ok! Hahhaha.. Short form kepada Ragnarok Online. Ok, berbalik kepada character. Macam biasa la, kalau baru start main game, mestilah mula ngn Novice den lama-lama jadi power. Hehehe..




                                                                   Character Guillotine Cross                      Character Shura      




    Stats Shura saye.Biasa-biasa saje.


    Kat bawah ni image pasal semua character dari Novice kepada 2nd job. 

    Ragnarok Job Tree and Classification


    Kalau korang main games ni, korang akan tau la ape skill dan speciality setiap character ni. Ok, setiap games mesti ada clanz or guild betul? Dalam Ragnarok ni ada W.O.E (War of Emperium).  Setiap "guild" akan bertempur untuk dapatkan Castle dan hadiah. Hahaha.. Memang ramai giler time W.O.E ni.


    K.A.O.S ( Kill All On Sight) ni Guild yang i join! Guild paling kuat! Hehehehe
    I miss this Moment with K.A.O.S


    Screenshot W.O.E

    Ini screenshot Player tengah tunggu nak break Emperium.




    Nampak tak kat tengah2 ada benda colour kuning? Tuh la emperium. Kene jaga, jangan bagi Guild lain pecahkan sebab kalau pecah, Castle tu jadi milik Guild lain.




    PVP and MVP
    Selain W.O.E, PVP and MVP pun ada.. hehehe.. PVP tuh People versus People.  Player akan fight kat sini untuk tengok sape paling kuat. MVP ni pulak Monster versus People. Player akan hunting down Monster (Boss) untuk dapatkan Card dan Rare item / equipment yang Monster Boss tuh drop. Ada MVP yang xkuat, ada MVP  yang kene bawak 1 kampung Guild untuk bunuh. Hahahah..  Picture bawah ni picture PVP dan MVP sekali dalam 1 screen. Monster tuh kt dalam fog tuh.






    Miss this Guild.

    Post a Comment

    Real Madrid

    Assalamualaikum semua. Entry kali ni nak tulis pasal team bola sepak favorite Fuzz..Semua orang mesti ada favorite team yang tersendiri right? Fuzz penyokong tegar Real Madrid!! hahaha.. Anyway, here some background information about Real Madrid.






    Full name: Real Madrid Club de Fútbol
    Nickname(s): Los Blancos (The Whites) ,
    Los Merengues (The Meringues), 
    Los Galácticos (The Galactics), 
    Los Vikingos (The Vikings)
    Founded: March 6, 1902 (109 years ago)  
    as Madrid Football Club

    Ground:  Estadio Santiago Bernabéu, Madrid  
    (Capacity: 80,354)

    Honorary President: Alfredo Di Stéfano
    President: Florentino Pérez
    Head Coach: José Mourinho
    League: La Liga 
    2009–10:  
    La Liga, 2nd









    Real Madrid Club de Fútbol (Spanish pronunciation: [reˈal maˈðɾið ˈkluβ ðe ˈfutβol] Royal Madrid Football Club), commonly known as Real Madrid, is a professional football club based in MadridSpain. It is the most successful club in Spanish football and was voted by FIFA as the most successful football club of the 20th century, having won a record 31 La Liga titles, 18 Spanish "Copa del Rey" Cups, 8 Spanish Super Cups, a record 9 UEFA Champions Leagues, 2 UEFA Cups, 1 UEFA Supercup, and 3 Intercontinental Cups. Real Madrid was a founding member of FIFA and the now-defunct G–14 group of Europe's leading football clubs as well as its replacement, the European Club Association. The word "Real" in the club's name is the Spanish term for "royal", and was given by the King Alfonso XIII in 1920 together with the royal crown in the emblem. The team's traditional home kit colour is white, although it originally adopted a blue oblique stripe on the shirt. Its crest has been changed several times in attempts to modernise or re-brand it. The current crest is a modified version of the one first adopted in the 1920s. Real Madrid's home ground is the 80,354-seater Santiago Bernabéu football stadium in downtown Madrid, where it has played since 1947. The Bernabéu was the venue for the European cup (or UEFA Champions League) finals of 1957, 1969, 1980 and 2010.





       Real Madrid Line Up Player 2011




    This is my favorite player  Mesut Özil. Dia seorang Muslim dan akan membaca ayat-ayat suci Al-Quran sebelum bermula perlawanan bola sepak.





    Click here to know about REAL MADRID CREST HISTORY.

    Post a Comment

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    There was an error in this gadget